Conservatorii au intrat in posesia unor documente, pe care acum le verifica, care se refera la doua acuzatii grave la adresa lui Basescu, acuzatii ce constau in subminarea economiei nationale si la fals in declaratii. ""Trebuie sa documentam si sa fu
Conservatorii au intrat in posesia unor documente, pe care acum le verifica, care se refera la doua acuzatii grave la adresa lui Basescu, acuzatii ce constau in subminarea economiei nationale si la fals in declaratii. ""Trebuie sa documentam si sa fundamentam documentele pe care le-am primit in legatura cu aceste acuzatii pentru a crede ca dovezile pe care le avem sunt suficiente pentru a fi aratate publicului larg si probabil ca in fata acestor probe presedintele va fi de acord ca suspendarea dansului este bine-venita"", a declarat ieri liderul PC Dan Voiculescu. El a adaugat ca probabil PC va semna alaturi de PSD actul pentru suspendarea presedintelui dupa ce se vor adauga si motivele PC. Conservatorii vor sustine, de asemenea, si modificarea legii referendumului, iar luna viitoare vor depune la Parlament o motiune simpla, in care vor cere demisia ministrului Justitiei, Monica Macovei, printre motivele invocate numarandu-se ordonanta DIICOT.
Presedintele PC a mai spus ca Traian Basescu a mintit atunci cand a spus intr-o emisiune la TVR ca l-a avertizat pe fostul ministru Codrut Seres sa aiba grija cu cine vorbeste la telefon, el adaugand ca aceasta informatie o are de la Seres. Voiculescu a mai aratat ca Basescu ""a mutat tema telefonul pe care i l-a dat lui Seres, la care nu s-a referit deloc, la intalnirea din Guvern, unde in mod total anormal si total nedemn de un presedinte care coordoneaza serviciile secrete vine si le spune: domnilor ministri, serviciile secrete ma informeaza ca vorbiti la telefon cu oameni urmariti de SRI, ca atare aveti grija"".
Aservite. Dan Voiculescu a acuzat TVR, radioul national si Agentia Rompres ""ca sunt aservite politic Cotroceniului"", desi sunt platite din bani publici, iar despre Rodica Culcer a spus ca este ""rusinea moderatorilor din TVR"". ""Ascultati stirile de la RRA. Nu e dimineata in care presedintele sa nu faca un lucru bun"", a spus Voiculescu. Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a catalogat acuzatiile drept ""aberatii"". Ion Iliescu a anuntat insa si el aseara ca va cere demiterea conducerii TVR, dupa ce i-a fost refuzat dreptul la replica in urma emisiunii cu Traian Basescu, moderata chiar de directorul Stirilor TVR, Rodica Culcer.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.