Poeta, jurnalista
Varsta: 36 de ani Poeta Daniela Sontica, colega noastra, a primit ""Premiul pentru poezie"" pe anul 2006, decernat de revista literara Luceafarul. Editia a IV-a a evenimentului a fost organizata de fundatia culturala ""Lu
Poeta, jurnalista
Varsta: 36 de ani Poeta Daniela Sontica, colega noastra, a primit ""Premiul pentru poezie"" pe anul 2006, decernat de revista literara Luceafarul. Editia a IV-a a evenimentului a fost organizata de fundatia culturala ""Luceafarul"", premiile fiind subventionate de Ministerul Culturii si Cultelor. Daniela Sontica a debutat in revista Convorbiri literare din Iasi in 1989. A obtinut de-a lungul timpului premii la mai multe concursuri de literatura. Printre acestea se numara si Premiul I la editia a VI-a a Festivalului National de Poezie Ion Vinea in 1995 pentru ""Debut editorial"" cu volumul de versuri ""Arlechini intr-o padure salbatica"", Editura Vinea, 1995. Din 1993, Daniela lucreaza in presa. Pentru distinctia obtinuta, Jurnalul National o declara pe Daniela Sontica ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.