Van Nistelrooy nu va juca nici in amicalul cu Rusia. Ruud Van Nistelrooy nu mai vrea sa auda de echipa nationala atata vreme cat pe banca tehnica se afla Marco Van Basten. Daca va fi consecvent, el nu se va afla pe teren nici pe 24 martie, la Olanda

Van Nistelrooy nu va juca nici in amicalul cu Rusia. Ruud Van Nistelrooy nu mai vrea sa auda de echipa nationala atata vreme cat pe banca tehnica se afla Marco Van Basten. Daca va fi consecvent, el nu se va afla pe teren nici pe 24 martie, la Olanda - Romania.
Ruud van Nistelrooy este in continuare in conflict cu selectionerul Marco van Basten. In ciuda unei discutii avute vineri cu antrenorul, atacantul lui Real Madrid a refuzat din nou convocarea in prima reprezentativa a Olandei. Van Nistelrooy a precizat ca nu are suficienta incredere in staff-ul nationalei si ca n-are de gand sa revina atat timp cat pe banca tehnica se afla Van Basten.
OPINIE. ""Este dezamagitor. Intotdeauna mi-a facut placere sa joc pentru reprezentativa Olandei si mi-ar fi placut sa o fac in continuare. Nu am cerut asigurari pentru a fi inclus in echipa, dar mi-ar fi placut sa am sentimentul ca voi putea sa lupt pentru acel loc. Nu am receptionat acest sentiment. Acestea ar fi pentru mine conditiile care lipsesc pentru a obtine performanta. Nimeni nu castiga nimic cu frustrari. De aceea este o decizie pe care am luat-o cu inima grea, dar este una corecta"", a spus Van Nistelrooy. La randul sau, Van Basten spune ca i-a explicat jucatorului ca nu ii poate garanta un loc in primul unsprezece, tinand cont de concurenta care exista in compartimentul ofensiv.
REFUZ. Van Nistelrooy nu a mai jucat pentru Olanda de la Cupa Mondiala de anul trecut. Intrat in conflict cu selectionerul inca din timpul competitiei din Germania, atacantul batav nu a fost convocat de Van Basten la primele meciuri din preliminariile Euro 2008. Abia inaintea partidei cu Albania din luna octombrie, fiind constrans de accidentari, antrenorul si-a dat seama ca ar avea nevoie de el. Dar atunci a fost randul lui Van Nistelrooy sa spuna nu.

Mai multe absente, cu Rusia


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.