REFUZ. Premierul Tariceanu a afirmat ieri la Pro TV ca sustine in continuare finalizarea procedurilor de modificare a regulamentelor celor doua Camere parlamentare si ca a explicat acest lucru si oamenilor politici din Italia si Franta, acestia consi
REFUZ. Premierul Tariceanu a afirmat ieri la Pro TV ca sustine in continuare finalizarea procedurilor de modificare a regulamentelor celor doua Camere parlamentare si ca a explicat acest lucru si oamenilor politici din Italia si Franta, acestia considerand legitim demersul puterii. Potrivit premierului, contractele de publicitate guvernamentala acordate in 2001-2004 au determinat o atitudine binevoitoare din partea unei categorii a presei fata de PSD care ""probabil ar fi avut sanse mai bune sa castige"" daca electoratul nu se baza pe propriile perceptii.
CONGRES. Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Mihai Tanasescu au sustinut la Iasi o conferinta de presa, afirmand ca in PSD nu exista disensiuni. ""Congresul extraordinar este prevazut in statutul partidului ca un instrument extrem, in situatii politice extraordinare. Or, o astfel de situatie nu exista"", a spus Geoana. El nu a exclus insa un congres extraordinar al PSD anul viitor, dar doar in caz de anticipate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.