Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri numele jucatorilor care activeaza in strainatate convocati pentru meciul amical Italia - Romania, programat la Siena la data de 7 februarie, incepand cu ora 21:50. In vederea meciului amical cu ""squa
Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri numele jucatorilor care activeaza in strainatate convocati pentru meciul amical Italia - Romania, programat la Siena la data de 7 februarie, incepand cu ora 21:50.

In vederea meciului amical cu ""squadra azzura"", campioana mondiala en-titre, antrenorul Victor Piturca a dat publicitatii ieri numele jucatorilor care joaca la cluburi din strainatate, convocati pentru aceasta partida. Acestia sunt: Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (Siena), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Adrian Mutu (Fiorentina), Razvan Rat si Ciprian Marica (ambii Sahtior Donetk).
ADUNAREA. Exista posibilitatea ca, pana la ora reunirii, in functie de forma sportiva, de statutul la echipa de club si de starea de sanatate, selectionerul sa renunte la unul sau la mai multi jucatori. Numele fotbalistilor legitimati la cluburi din Romania vor fi anuntate vineri, 2 februarie. Reunirea lotului este programata a avea loc duminica, 4 februarie, la ora 12:00, la Mogosoaia. In prealabil, la ora 11:30 selectionerul Victor Piturca va sustine o conferinta de presa, apoi, la ora 16:30, va avea loc primul antrenament deschis presei. Decolarea spre Italia este prevazuta pentru ziua de luni, 5 februarie, la ora 10:30, de pe Aeroportul ""Henri Coanda"".
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri ca o eventuala alegere a sa in Comitetul Executiv al UEFA ar aduce Romaniei multe beneficii, printre care si faptul ca echipele noastre vor fi percepute altfel in confruntarile europene. ""Deja avem reprezentanti in structurile Uniunii Europene. De ce nu am fi si la fotbal bine reprezentati? Cred ca o eventuala numire a mea acolo ar aduce un plus de imagine fotbalului nostru. Adica vom fi perceputi altfel si vom avea anumite beneficii"", a spus ""Nasu"". Presedintele FRF a pleacat in aceasta dimineata la Dusseldorf, unde va avea o ultima consfatuire cu ceilalti reprezentanti ai federatiilor din Europa de Est, urmand ca vineri sa aiba loc alegerile, acolo unde candideaza alaturi de alti 12 oficiali pentru cele 7 locuri disponibile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.