Francezii sunt ingrijorati. Capitanul nejucator al echipei Frantei, Guy Forget, a incercat sa-si mascheze ingrijorarea din cauza eliminarilor destul de premature ale jucatorilor reprezentativi la Australian Open. De partea cealalta, echipa Romaniei s

Francezii sunt ingrijorati. Capitanul nejucator al echipei Frantei, Guy Forget, a incercat sa-si mascheze ingrijorarea din cauza eliminarilor destul de premature ale jucatorilor reprezentativi la Australian Open. De partea cealalta, echipa Romaniei se va reuni la 29 ianuarie, la Bucuresti.
Prezent la Melbourne pentru a evalua forma tenismanilor francezi inaintea confruntarii cu Romania, programata intre 9 si 11 februarie la Clermont Ferrand, Forget a facut o scurta radiografie a lui Richard Gasquet (nr. 17 ATP) si a lui Sebastien Grosjean (29), care s-a accidentat.
REACTIE. ""Este evident o deceptie sa constat ca nu mai exista nici un francez in cursa, dar am vazut cativa tenismani care au jucat tenis de calitate. Cred in ei si sunt multe invataminte de tras din aceste infrangeri. Unii jucatori mai au de lucru"", a declarat Forget.
In privinta jucatorului numarul 1, Richard Gasquet, fostul mare jucator francez a fost critic: ""Ar trebui sa-si puna ordine in joc. Dezavantajul calitatilor lui consta in faptul ca poate sa faca prea multe lucruri, poate sa joace de pe fundul terenului, poate sa faca serviciu-voleu. Se pierde in toate astea"".
ROMANIA. In tabara noastra, antrenorul Adrian Marcu a declarat ca perechea de dublu va fi, cel mai probabil, Andrei Pavel/ Horia Tecau. ""Mai asteptam pentru a definitiva lotul, dar, in principiu, jucatorii convocati vor fi Andrei Pavel, Victor Hanescu, Horia Tecau, Victor Crivoi, Florin Mergea si Petru-Alexandru Luncanu"", a spus Marcu. Lotul se va antrena in Capitala pana la 4 februarie, cand este programata plecarea.

Griji


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.