Astazi vor incepe meciurile din grupele semifinale de la ""mondialul"" de handbal masculin. In grupa 1 vor evolua Slovenia, Franta, Germania, Tunisia, Islanda si Polonia, iar in cea de-a doua se vor lupta Ungaria, Spania, Croatia, Cehia, Rusia si Dan
Astazi vor incepe meciurile din grupele semifinale de la ""mondialul"" de handbal masculin. In grupa 1 vor evolua Slovenia, Franta, Germania, Tunisia, Islanda si Polonia, iar in cea de-a doua se vor lupta Ungaria, Spania, Croatia, Cehia, Rusia si Danemarca.
""BOMBE"". Ultima etapa a fazei preliminare, incheiata luni, a adus doua rezultate extrem de surprinzatoare. Polonia a invins tara gazda, Germania, scor 27-25 (14-12), iar Islanda a zdrobit Franta cu 32-24 (18-8). Slovenia a invins fara drept de apel medaliata cu bronz la editia precedenta, Tunisia, cu 34-27 (16-14), in vreme ce Croatia a lasat pe dinafara reprezentativa Rusiei, dupa ce a invins-o cu 32-27 (16-11). Cotata drept favorita la cucerirea trofeului, nationala Spaniei a invins si in ultimul meci al grupei, 35-29 (19-15), impotriva Cehiei.
PROGRAM. Disputele de azi, primele din faza a doua a competitiei, vor avea loc dupa urmatorul program: Cehia - Ungaria (17:15, Mannheim), Slovenia - Germania (18:30, Halle), Tunisia - Islanda (18:30, Dortmund), Franta - Polonia (20:30, Dortmund), Spania - Rusia (19:15, Mannheim) si Danemarca - Croatia 21:15 (Mannheim). Primele patru echipe clasate se vor califica in sferturile de finala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.