In timp ce relatia cu PD se deterioreaza pe zi ce trece, liberalii ies public cu declaratii impaciuitoare. Dupa sedinta de ieri a Biroului Politic Central al PNL, purtatorul de cuvant al partidului, Varujan Vosganian, a declarat ca liberalii vor

In timp ce relatia cu PD se deterioreaza pe zi ce trece, liberalii ies public cu declaratii impaciuitoare.

Dupa sedinta de ieri a Biroului Politic Central al PNL, purtatorul de cuvant al partidului, Varujan Vosganian, a declarat ca liberalii vor sa continue mandatul de guvernare cu PD pana in 2008, vor sa candideze pe liste comune cu PD pentru Parlamentul European si vor tot liste comune si pentru alegerile parlamentare din 2008. El a cerut PD o dovada de ""responsabilitate"" si de ""solidaritate"" pentru a duce la capat mandatul Guvernului Tariceanu, dar a lansat si o invitatie la disociere fata de presedintele Traian Basescu. ""Orice abatere de la principiul echidistantei din partea partidelor incurajeaza derapajele catre un regim de autoritate personala"", a aratat Vosganian. Mesajul s-a vrut de fapt o fortare a PD de a da un raspuns in chestiunea listelor comune pentru PE si a viitorului Aliantei D.A.

FARA DOVEZI. In sprijinul ideii de continuitate a guvernarii, Vosganian a dus argumentul ca impotriva actualului Guvern nu exista nici o dovada de coruptie. ""Impotriva acestui Guvern nu exista nici o dovada clara de coruptie, lucru dovedit de rapoartele internationale"", a declarat Vosganian.

In plus, el a spus ca seful statului, care ii are ""in anturajul sau"" pe ministrul Justitiei si ministrul de Interne si coordoneaza serviciile de informatii, ""nu a avut, in doi ani de guvernare, nici o dovada in legatura cu posibile acte de coruptie ale guvernului si a fost nevoit sa se intoarca la un biletel de la inceputul guvernarii, cu totul ambiguu in ceea ce priveste o intentie de presiune politica"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.