Contrastul din atacul ""Stiintei"". Achizitiile din aceasta iarna ale Universitatii Craiova, camerunezul Jeremie Njock si leonezul Julius Wobay, sunt colegi de camera in cantonamentul juvetilor din hotelul unde sunt cazati, in statiunea Baile Hercula

Contrastul din atacul ""Stiintei"". Achizitiile din aceasta iarna ale Universitatii Craiova, camerunezul Jeremie Njock si leonezul Julius Wobay, sunt colegi de camera in cantonamentul juvetilor din hotelul unde sunt cazati, in statiunea Baile Herculane.
Cei doi africani au ales sa imparta dormitorul, pentru ca leonezul sa nu se simta singur, Jeremie avand sarcina sa-l introduca in atmosfera pe care el o cunostea in urma cu doi ani. In plus, camerunezul trebuie sa-l initieze, oarecum, pe Wobay si in vorbirea limbii romane.
IMAGINE. In camera de hotel, Jeremie si Julius doar ce au iesit de la dus, dupa unul dintre solicitantele antrenamente la care au fost supusi de antrenorul Fane Stoica. Stau intinsi pe pat si par rupti din legenda ""David si Goliat"". Wobay, la cei 1,70 metri ai sai, se lafaie in pat, iar Njock abia daca are loc atunci cand doarme in diagonala. Daca sta normal intins, ii ies picioarele cativa centimetri, in timp ce leonezul mai are spatiu cam pentru o persoana asezata de-a latul.
Pe marginea acestei imagini, Julius Wobay abia isi stapaneste rasul, la fel si Jeremie Njock. ""Greu pentru mine la somn. Abia astept sa ajung la Craiova, caci aici nu am loc in pat. Este prea mic pentru inaltimea mea, de 1,96 metri"", spune camerunezul. Wobay nu se poate abtine si face referire la cele divine. ""Daca la el Dumnezeu nu s-a oprit la lungime"", adauga atacantul adus din Cipru.
SPERANTE. Njock nu s-a putut adapta cu patul din cantonamentul de la Herculane, dar spune ca spera ca in cantonamentul din Cipru, unde craiovenii vor pleca peste cateva zile, sa gaseasca un pat pe masura. ""Sper ca in Insula Afroditei sa fie pat de macar doi metri, asa cum este cel de la cantonamentul din Craiova. A fost confectionat special pentru mine, cand am fost acum doi ani in Banie"", a concluzionat Njock.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.