Compania Toyota intentioneaza sa construiasca un automobil mai ieftin decat Loganul, a declarat presedintele grupului nipon, Katsuaki Watanabe intr-un interviu acordat Financial Times. Compania se va concentra asupra tehnologiilor ieftine. ""Totu
Compania Toyota intentioneaza sa construiasca un automobil mai ieftin decat Loganul, a declarat presedintele grupului nipon, Katsuaki Watanabe intr-un interviu acordat Financial Times.

Compania se va concentra asupra tehnologiilor ieftine. ""Totul va fi schimbat radical, de la design la metodele de productie"", a spus presedintele Toyota. Grupul nipon va analiza intreaga sa gama de autovehicule, toate etapele de realizare a fiecarui model, pentru a produce o masina cu un pret mai mic decat cel al Loganului. Masina produsa de Renault se vinde in lume cu preturi intre 7.000 de euro si 10.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.