Conducatorii campioanei en-titre au scos ieri in vanzare biletele pentru meciul tur din ""16-imile"" Cupei UEFA, programat la 15 februarie, in Ghencea. Casele au fost deschise cu o in-tarziere de 45 de minute, iar primele au fost cele unde se vindeau

Conducatorii campioanei en-titre au scos ieri in vanzare biletele pentru meciul tur din ""16-imile"" Cupei UEFA, programat la 15 februarie, in Ghencea. Casele au fost deschise cu o in-tarziere de 45 de minute, iar primele au fost cele unde se vindeau tichete la Tribunele 0 si I.
INTERES. Spre deosebire de anul trecut, suporterii Stelei nu s-au mai inghesuit din prima zi sa-si cumpere bilete, insa oficialii clubului sustin ca afluenta fanilor este asteptata pentru zilele urmatoare. La ora 12:00, cand fusese anuntata inceperea vanzarii, in fata ghiseelor de la stadion se aflau circa 60 de persoane. Ca de obicei, bisnitarii si-au ocupat locurile privilegiate in zona, iar tentativele lor n-au fost ingreunate din cauza pasivitatii fortelor de ordine.
Comercializarea biletelor a decurs destul de repede, in circa o ora fanii parasind casele cu mult doritele bilete. Preturile sunt urmatoarele: 30 de RON la peluze, 50 RON la Tribuna a II-a, 100 RON la tribuna I, 200 RON la tribuna 0 si 300 RON la fotolii. In perioada 22 ianuarie - 31 ianuarie, numai abonatii vor putea achizitiona bilete de la casele stadionului.
ABONATI. Fiecare dintre cei aproximativ 8.000 de abonati are dreptul sa-si cumpere un bilet in acelasi sector de tribuna in care are abonamentul, iar in limita stocului disponibil mai poate achizitiona inca un bilet, in orice zona a stadionului, de la alte case de bilete. Incepand cu 1 februarie, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru ceilalti suporteri.

Camus refuza


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.