Fiul Romanitei si al lui Adrian Iovan, Albert Adrian, in vårsta de trei luni si trei saptamåni, a fost botezat ieri la Manastirea Ghighiu, de långa Ploiesti. Ziarul nostru va prezinta in exclusivitate fotografii din timpul slujbei
Fiul Romanitei si al lui Adrian Iovan, Albert Adrian, in vårsta de trei luni si trei saptamåni, a fost botezat ieri la Manastirea Ghighiu, de långa Ploiesti. Ziarul nostru va prezinta in exclusivitate fotografii din timpul slujbei religioase

Micutul Albert Adrian Iovan, in varsta de trei luni si trei saptamani, a fost botezat ieri la Manastirea Ghighiu, de langa Ploiesti. Desi Romanita a dorit ca acest eveniment sa fie unul intim, motiv pentru care si lista de invitati a fost una restransa, ea s-a trezit cu o gramada de ziaristi, dar si de alti „gura-casca“, ce au vociferat fara motiv in momentul in care au fost poftiti afara din biserica.

Romanita si sotul sau, Adrian Iovan, si-au dorit ca botezul baietelului lor sa fie unul special, pregatind totul ca la carte, prin intermediul firmei finei lor, aceeasi care s-a ocupat si de nunta lui Irinel Columbeanu. La intrarea in manastire a fost intins un covor rosu, presarat cu petale albe de trandafir. Asta i-a determinat pe multi gura-casca, ce se aflau prin zona, sa nu mai plece acasa, curiosi sa afle ce se intampla. Unii intrebau chiar daca vine v reun demnitar. O maicuta i-a invitat afara pe musafirii nepoftiti, moment in care una dintre femei a inceput sa vocifereze. De asemenea, creatoarea de moda a avut de-a face si cu presa, care desi neinvitata, a avut un numar mare de reprezentanti. Chiar daca nu au fost lasati sa intre, ziaristii au incercat sa se „aciueze“ in manastire. Slujba a inceput la 13.30, cu o jumatate de ora inainte parcarea fiind arhiplina, devenind o adevarata expozitie de masini de lux.



Trusou adus din Italia


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.