Conducerea ii raspunde Sefului ligii suporterilor. Directorul general al gruparii din Grant, Constantin Zotta, a luat ieri pozitie fata de declaratia lui Gigi Corsicanu, postata pe site-ul personal al lui Mugurel Buga. Prin ea, seful Ligii Suporteril
Conducerea ii raspunde Sefului ligii suporterilor. Directorul general al gruparii din Grant, Constantin Zotta, a luat ieri pozitie fata de declaratia lui Gigi Corsicanu, postata pe site-ul personal al lui Mugurel Buga. Prin ea, seful Ligii Suporterilor rapidisti reprosa conducerii clubului ca ""n-a stiut sa iasa la bataie"" atunci cand Gigi Becali i-a propus atacantului sa vina la Steaua.
ATITUDINE. ""Presedintele Ligii Suporterilor rapidisti, Gigi Raducan, s-a pripit atunci cand a facut aprecieri la adresa conducerii clubului in «cazul Buga». Un subiect pe care conducerea clubului nostru l-a gestionat corect, fiind tot timpul la curent cu desfasurarea evenimentelor. Din moment ce am avut in permanenta controlul situatiei, iar deznodamantul a fost cel cunoscut, nu vedem rostul reprosurilor ulterioare. Doar pentru ca nu am dorit sa ii raspundem patronului Stelei in acelasi stil, bulevardier, care l-a consacrat, nu inseamna ca «n-am stiut sa iesim la bataie» contra adversarilora€¦"", semneaza Zotta pe site-ul oficial al clubului. Pe www.mugurelbuga.ro, Gigi Corsicanu marturiseste ca el si Noni, liderul galeriei, stiau ca Buga negociaza cu Steaua, dar ca jucatorul a apelat la acest tertip pentru a-i forta mana lui George Copos sa-i mareasca salariul. Rapid va disputa azi, de la ora 13:00, la Maspalomas, un meci amical cu echipa norvegiana Brann Bergen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.