Pentru ca a muncit de Sarbatori, Luminita Anghel si-a luat o vacanta abia dupa 1 ianuarie: „Am avut o perioada foarte aglomerata, cu spectacole si cu activitatea de la firma mea de organizari de evenimente“. Tocmai de aceea, Bogdan Fraed
Pentru ca a muncit de Sarbatori, Luminita Anghel si-a luat o vacanta abia dupa 1 ianuarie: „Am avut o perioada foarte aglomerata, cu spectacole si cu activitatea de la firma mea de organizari de evenimente“. Tocmai de aceea, Bogdan Fraedrich, iubitul si impresarul cantaretei, s-a gandit sa-i faca acesteia o surpriza, rezervand bilete pentru un sejur de zece zile in Thailanda: „A fost un gest neasteptat, am aflat abia in ultima clipa unde plecam“. Luminita si Bogdan s-au cazat intr-un campus privat, cu plaja si piscina proprie: „Era un loc foarte linistit si select, situat in locul unde a fost cel mai inalt val al tsunami-ului“. Cu toate astea, artista ne-a declarat ca s-a simtit in siguranta in aceasta zona, desi locul nu este complet refacut dupa dezastrul petrecut acum doi ani: „Sunt parti unde vegetatia este distrusa, sunt mlastini, palmieri cazuti la pamant, dar unde am stat noi era foarte frumos“.

S-au ospatat cu homari
Luminita si Bogdan au profitat din plin de exotismul locului, plimbandu-se cu elefantii si degustand din preparatele culinare specifice: „Ne-am plimbat mult, am facut calatorii cu vaporasul pe Ocean, apoi cu elefantii si am mancat pe saturate homari, fructe de mare, gatite thailandez“. Mai mult chiar, Bogdan, mare amator de gastronomie, si-a exercitat talentul de bucatar, sub privirile amuzate ale Luminitei: „Lui Bodgdan ii place foarte mult sa gateasca. Eu doar m-am distrat, l-am filmat si i-am facut poze“.

Artista si iubitul ei si-au cumparat suveniruri tot pentru bucatarie: „Am luat linguri si un polonic din lemn de bambus si niste sosuri speciale“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.