Romanii ar putea lucra in Spania doar in baza permisului de lucru, fara a mai avea nevoie si de viza. Cel putin asa a anuntat ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, facand trimitere la o declaratie facuta in Germania de catre omologul sau spaniol. Madridu
Romanii ar putea lucra in Spania doar in baza permisului de lucru, fara a mai avea nevoie si de viza. Cel putin asa a anuntat ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, facand trimitere la o declaratie facuta in Germania de catre omologul sau spaniol. Madridul ar urma sa amendeze, in acest sens, legislatia nationala. La seminarul ""Dinamicile migratorii si parcursurile de participare a migrantilor"", organizat de Ambasada Italiei la Bucuresti, Barbu s-a declarat optimist ca situatia se va reglementa. Viza va fi necesara doar pentru cei care vor dori sa lucreze ca angajati pentru o perioada mai mare de sase luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.