Dupa ce s-a „convertit“ la actorie interpretand personajul Millie din serialul „Om bogat, om sarac“ difuzat la Pro Tv, Iuliana Luciu, sora mult mai celebrei Nicoleta, a hotarat sa fie un „om bogat“. Spre deosebire
Dupa ce s-a „convertit“ la actorie interpretand personajul Millie din serialul „Om bogat, om sarac“ difuzat la Pro Tv, Iuliana Luciu, sora mult mai celebrei Nicoleta, a hotarat sa fie un „om bogat“. Spre deosebire de sora sa mai mare, Iuliana a simtit repede pulsul pietei capitaliste si a trecut de la joaca cu papusile la cea cu bijuteriile. Daca din remuneratia oferita pentru rolurile prestate in serialele si telenovelele trustului PRO se pot deschide magazine de bijuterii nu putem sti, dar un lucru este cert cu putina inspiratie, de pe urma faimei te poti alege cu un iubit bogat. Cele doua surori sunt „exemplul viu“ si au demonstrat ca se poate. Daca Nicoleta se plimba cu iahturile si masinile lui Zsolt, nici Iuliana nu se lasa mai prejos. Aceasta si-a deschis de curand, impreuna cu logodnicul sau, Razvan, un magazin de bijuterii. Cei doi au fost ajutati sa puna pe picioare profitabilul negot, de parintii lui Razvan care ii vor superviza in desfasurarea afacerii, ajutandu-i si cu sfaturile necesare deprinderii unei experiente absolut necesare in acest domeniu. Actritei pare sa ii placa ceea ce face si chia r si-a insusit cateva din sfaturile primite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.