Nationala masculina de handbal a Romaniei a invins, ieri, cu 41-31 (21-20), reprezentativa similara a Letoniei in ultimul meci al grupei a treia de calificare pentru play-off-ul Campionatului European din 2008. Elevii lui Lucian Rasnita au revenit c
Nationala masculina de handbal a Romaniei a invins, ieri, cu 41-31 (21-20), reprezentativa similara a Letoniei in ultimul meci al grupei a treia de calificare pentru play-off-ul Campionatului European din 2008. Elevii lui Lucian Rasnita au revenit cu picioarele pe pamant abia in a doua repriza, dupa ce in prima parte a jocului au platit tribut lejeritatii cu care au abordat partida, fiind condusi, la un moment dat, la o diferenta de trei goluri (11-14). In cele din urma, romanii s-au calificat de pe primul loc la barajul ce se va disputa pe 9/10 iunie (turul) si 16/17 iunie (returul), tragerea la sorti urmand a avea loc pe 26 ianuarie.

Dupa ce invinsesera cu 30-26 la Riga dupa un meci palpitant, handbalistii romani i-au luat “la pret de matineu” pe letoni in primele minute ale partidei de la Constanta, decisiva pentru stabilirea ierarhiei finale a grupei a treia de calificare la play-off-ul pentru Campionatul European din 2008. “Tricolorii” au inceput meciul relaxat, de parca obtinerea victoriei ar fi fost numai o formalitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.