Dezamagit de ultimele transferuri facute de omul pe care l-a lasat sef la club, Gigi Becali a schimbat foaia. Satul de „gogosile“ lui MM, finantatorul din Ghencea i-a transmis managerului general sa se intoarca din Brazilia pentru ca nu
Dezamagit de ultimele transferuri facute de omul pe care l-a lasat sef la club, Gigi Becali a schimbat foaia. Satul de „gogosile“ lui MM, finantatorul din Ghencea i-a transmis managerului general sa se intoarca din Brazilia pentru ca nu mai are incredere in nici o alta propunere facuta de el. Patronul Stelei nu este deloc incantat de ultimele drumuri facute tocmai in Brazilia de catre subalternul sau, Mihai Stoica, astfel ca i-a cerut acestuia sa gaseasca un nou Ronaldinho sau sa se intoarca acasa. „Gata, nu mai vreau brazilieni sau alti straini. I-am spus si lui Mihai Stoica sa nu mai caute. M-ar interesa doar daca ar fi vreun Ronaldinho“, a spus, sec, Gigi Becali, in ciuda faptului ca echipa campioana are destule posturi de acoperit.

Oli tine la buzunarul patronului
Lotul „ros-albastrilor” s-a intors sambata din stagiul de pregatire efectuat in Italia, antrenorul Cosmin Olaroiu declarand ca aducerea unui jucator care sa-l inlocuiasca pe Nicolae Dica, accidentat, nu este o prioritate, ci gasirea de solutii in interiorul lotului actual. „Deocamdata nu ne gandim la aduc erea unui inlocuitor pentru Dica, ci sa rezolvam problema cu ce avem in momentul de fata. Am spus ca Steaua e dependenta de Dica la momentul respectiv. Acum vom incerca sa gasim solutii fara Dica. Am incercat si cu Sion si o vom face si in continuare. In cazul in care se transfera Dica ce faceam?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.