Sarbatoarea centenarului se anunta grandioasa. Ardelenii au ambitii mari pentru sarbatorirea centenarului clubului. La evenimentul din luna iulie au fost invitate echipele Portsmouth, Lazio si Benfica Lisabona, dar si presedintele FIFA, Joseph Blatte
Sarbatoarea centenarului se anunta grandioasa. Ardelenii au ambitii mari pentru sarbatorirea centenarului clubului. La evenimentul din luna iulie au fost invitate echipele Portsmouth, Lazio si Benfica Lisabona, dar si presedintele FIFA, Joseph Blatter.
Oficialii clubului CFR au trimis invitatii catre sase cluburi europene cunoscute pentru un turneu amical, dintre care presedintele Iuliu Muresan a enumerat ieri pe cele mai importante trei: Benfica Lisabona, Portsmouth si Lazio. Se pare ca Benfica a trimis deja un raspuns pozitiv la aceasta propunere, punerea la punct a detaliilor urmand a fi facuta in luna februarie, cand lusitanii se vor afla la Bucuresti pentru meciul din Cupa UEFA cu Dinamo. ""Cu reprezentantii Benficai ne vom intalni in 21 februarie si vom da publicitatii un comunicat comun. Sunt interesati sa vina la turneul nostru"", a spus Muresan.
AUDIENTA. Si revelatia acestui an din Premier League este interesata de acest turneu. Un manager al lui Portsmouth va ajunge astazi la Cluj, pentru a vedea care sunt conditiile oferite de CFR. ""De regula, e greu sa vina nume mari la un astfel de turneu, dar se pare ca avem audienta la cluburile europene. Sunt surprins placut"", a mai afirmat Muresan. Presedintele lui CFR l-a rugat pe antrenorul Cristiano Bergodi sa-i convinga pe conducatorii fostei sale echipe, Lazio Roma, sa vina in vara la Cluj.
Turneul dedicat Centenarului va avea la start patru echipe si se va disputa in luna iulie, cu doua saptamani inaintea inceperii campionatului viitor. La competitie a fost invitat si presedintele FIFA, Joseph Blatter. Altfel, clujenii au invins ieri in prima partida de pregatire din acest an, 1-0 cu Terek Groznii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.