""Sunt o femeie care conduce"" Este cunoscuta ca fost manechin, om de televiziune si designer de accesorii. In a€™97 s-a retras de pe catwalk si si-a infiintat propria agentie de modele. In 2001 a devenit prezentatoare a unor emisiuni de

""Sunt o femeie care conduce""

Este cunoscuta ca fost manechin, om de televiziune si designer de accesorii. In a€™97 s-a retras de pe catwalk si si-a infiintat propria agentie de modele. In 2001 a devenit prezentatoare a unor emisiuni de succes la Acasa TV, iar din 2006 este moderatoarea ""Jurnalului intim"" de la Euforia TV. Astazi, Dana Savuica implineste 37 de ani.

""Ziua de 23 ianuarie este asteptata cu multa trepidatie de toata familia mea. In fiecare an imi serbez ziua si nu fac nici un efort, ci astept surpriza pe care mi-o pregateste an de an sotul meu, Razvan. Un grup restrans de prieteni sarbatoresc alaturi de mine si acesta este cel mai frumos cadou al meu. Anul 2006 a inceput cu mutarea in noua noastra casa, cu lansarea fetitei mele Julie in muzica, cu lansarea numelui meu ca brand in domeniul modei, cu o colectie de pantofi si genti «Etiquette by Dana Savuica» si, bineinteles, reaparitia mea pe «sticla» la un nou post de televiziune, Euforia, post al carei telespectatoare fidela sunt. In paralel am reusit sa organizez cateva evenimente de anvergura cum a fost cel socio-cultural din Indonezia sau cel de imagine pentru Clubul «Radu Fitness International». In 2007 am intrat cu dreptul, pentru ca am avut onoarea sa prezint «Jurnal Intim», editie speciala de Revelion, cu invitati de valoare cum ar fi Catalin Botezatu, Cristina Cioran, Florin Chilian, Titus Steel.
Nu regret nimic din pasii facuti in cariera mea. De fiecare data am invatat ceva nou. Am invatat si din greseli. Daca regret ceva este ca puteam sa fac mult mai multe daca nu as fi suferit de prea multa corectitudine. Am avut momente cand am vrut sa renunt. Dar cred ca asta denota lasitate, iar eu, daca am vreo calitate, sunt o luptatoare. Ca fac emisiuni despre shopping sau despre sex, pentru mine nu conteaza. Daca esti un bun profesionist, reusesti sa captezi publicul prin nota personala pe care o dai emisiunii, prin naturalete si sinceritate. Intrucat am moderat trei ani o emisiune de shopping, am dorit sa ma implic pe partea de styling si imi face o deosebita placere sa cutreier magazinele dupa hainele pe care le port in emisiunea mea. Eu sunt o fire mai agitata, foarte energica si nu cred ca as rezista la un program de la 9:00 la 17:00 in fata calculatorului. Tocmai de aceea, inca de la inceput am fost propriul meu stapan. Plus, am fugit din calea muncii de birou. Sunt o femeie care conduce in viata, dar care se lasa condusa de familie. Pentru mine cel mai important lucru in viata este familia. Cine nu are o familie consider ca degeaba trece prin viata.
In fiecare an imi doresc acelasi lucru. Sa am parte in continuare de dragostea familiei mele, de sustinerea ei si, daca ar fi sa ma gandesc si la un vis al sotului meu, sa marim familia cu inca un copil. Dar asta e o alta poveste!""

Alegere


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.