20 Ianuarie 2007de Catalina Iancu

Lectura de un minut

Nico se lanseaza in direct. Astazi, la Antena 1, in cadrul ""Duminicii in familie"". Artista scoate pe sticla noul videoclip pentru piesa ""Cast Away"". Regia este semnata de Vali Vlad, iar filmarile s-au realizat intr-un magazin de decoratiuni inter
Nico se lanseaza in direct. Astazi, la Antena 1, in cadrul ""Duminicii in familie"". Artista scoate pe sticla noul videoclip pentru piesa ""Cast Away"". Regia este semnata de Vali Vlad, iar filmarile s-au realizat intr-un magazin de decoratiuni interioare din Bucuresti, intr-un studio si pe mai multe strazi din Capitala.
O poveste cu un artist si frumoasa lui iubita. Dar ce poate face un barbat atunci cand il paraseste muza? Azvarle cu vopsele peste portretele ei. Caci ce altceva sa mai faca? Insa, chiar si acest gest de furie se poate trasforma intr-un act de creatie. In spatele tablourilor o descoperim pe Nico.
Interpreta spune ca nu canta neputinta unei fete, asa cum am fi tentati sa credem, ci canta deznadejdea artistului parasit.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.