Viorel Duru, directorul departamentului de licentiere din cadrul FRF, a declarat ca oficialul UEFA care a inspectat ieri stadionul din Piatra Neamt va face un raport favorabil, astfel incat meciul Romania - Luxemburg din 28 martie se va putea disputa
Viorel Duru, directorul departamentului de licentiere din cadrul FRF, a declarat ca oficialul UEFA care a inspectat ieri stadionul din Piatra Neamt va face un raport favorabil, astfel incat meciul Romania - Luxemburg din 28 martie se va putea disputa in orasul moldav. "Oficialul de la UEFA a fost foarte multumit de ce a vazut, a purtat o discutie cu primarul Gheorghe Stefan si cu reprezentantii FRF, iar raportul va fi favorabil, deci meciul Romania - Luxemburg se va juca la Piatra Neamt. Se va mai lucra la cateva spatii, vestiarul gazdelor, camera delegatului UEFA. David Petriasvili i-a cerut primarului sa-i dea un termen pana cand crede ca vor fi efectuate modernizarile, iar Stefan a spus ca la 28 ianuarie lucrarile vor fi incheiate", a spus Duru, care l-a insotit pe oficialul UEFA in inspectia de la stadionul Ceahlaul. Duru a afirmat ca trimisul forului european, David Petriasvili, are o parere foarte buna despre ce s-a realizat in ultima vreme la stadionul nemtean. "S-au investit peste sase milioane de euro si au mai ramas de finalizat circa cinci procente din lucrari. Daca doresc sa clasifice stadionul pentru competitiile intercluburi, va fi o alta inspectie. N-ar mai fi multe de facut pentru a putea gazdui meciuri de Liga Campionilor. Daca acopera stadionul si creeaza o sala de 400 de metri patrati pentru tribuna VIP, stadionul va putea fi omologat", a spus Duru, astfel incat varianta ca Dinamo sa joace meciurile din Champions League la Piatra Neamt. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.