Moderatoarea de televiziune Oprah Winfrey s-a situat pe primul loc in topul celor mai bogate 20 de femei din showbiz, realizat de revista Forbes, in care au mai fost incluse actritele Julia Roberts si Nicole Kidman, precum si cantareata Madonna, info
Moderatoarea de televiziune Oprah Winfrey s-a situat pe primul loc in topul celor mai bogate 20 de femei din showbiz, realizat de revista Forbes, in care au mai fost incluse actritele Julia Roberts si Nicole Kidman, precum si cantareata Madonna, informeaza forbes.com. In topul realizat de prestigioasa revista Forbes au fost incluse doar celebritatile care inca activeaza in showbiz (muzica, televiziune, cinematografie si publishing) ale caror averi depasesc 45 de milioane de dolari. Din acest motiv, in aceasta lista nu au fost incluse celebritati precum Barbra Streisand sau Elisabeth Taylor. Cel mai greu de evaluat s-au dovedit a fi vedetele care au o lunga cariera in spate. De la debutul sau pe scena muzicala, la inceputul anilor '80, Madonna a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a jucat in mai multe filme destul de dezamagitoare. Cantareata, aflata pe locul al patrulea in top, detine un impresionant numar de proprietati imobiliare. Averea ei a fost estimata de Forbes la 325 de milioane de dolari net. Cantareata si actrita Jennifer Lopez, pe locul al noualea in top, mai castiga bani si din moda si parfumerie. Scriitoarea britanica J.K. Rowling, autoarea celebrului vrajitor Harry Potter, pe locul al doilea in top, castiga milioane de dolari din drepturile de autor. Gisele Bundchen, o prezenta constanta in cataloagele de lenjerie Victoria's Secret, are o avere de 70 de milioane de dolari provenita din modeling dar si din moda. Bundchen a lansat o linie de sandale care au avut mare succes. Cele mai tinere femei din top sunt actritele gemene Mary-Kate si Ashley Olsen, care au o avere de aproximativ un miliard de dolari. Britney Spears, in varsta de 25 de ani, a intrat in acest top in ciuda unei cariere muzicale relativ scurte. Averea sa este evaluata la 100 de milioane de dolari. Cea mai bogata actrita din top este Julia Roberts, cu o avere estimata la 140 de milioane de dolari. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.