20 Ianuarie 2007de Anca Stanescu

Lectura de un minut

Craidoni, solitari, vitezomani. Am ajuns la concluzia ca in show-bizul romanesc sunt atatea categorii cate vedete exista... asa ca ne-am ""ocupat"" de fiecare in parte. Eternul singuratic... de sub dus: cine altul decat Dan Chisu? Deja nu se mai
Craidoni, solitari, vitezomani. Am ajuns la concluzia ca in show-bizul romanesc sunt atatea categorii cate vedete exista... asa ca ne-am ""ocupat"" de fiecare in parte.
Eternul singuratic... de sub dus: cine altul decat Dan Chisu? Deja nu se mai cunoaste numarul iubitelor lui, dar se pot categorisi: necunoscute, ""un pic"" celebre si... ""iubite de top"". Ajuns acum la varsta (post) maturitatii, se pare ca Dan inca mai cauta idealul feminin.
Nabadaioasa cumintita. Daniela Gyorfi s-a siliconat ce s-a siliconat pana ce... aproape s-a maritat. Anul trecut a primit inelul de logodna. In aceasta categorie ar mai putea intra si Loredana Groza, care, dupa un trecut mai ""zbuciumat"", a trecut deja si printr-o criza majora a casniciei, pe care se pare ca a depasit-o.
Politiciana lua€™ tata. Daciana a Ponta(t), in sfarsit! Dupa ce a parut, mult timp, ca se axeaza exclusiv pe cariera politica, anul acesta isi doreste un copil, si cine ar fi mai potrivit pentru rolul de tata decat ""colegul"" Ponta, care stie deja cu ce se mananca meseria de parinte?

Reusita. Monica a gasit reteta imbinarii unei cariere de succes cu linistea sentimentala

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.