O fata din Cambogia, care a disparut cand avea opt ani, a fost gasita dupa ce a trait in jungla timp de 19 ani, relateaza BBC. Tatal fetei lui Rochom P'ngieng a spus ca a identificat-o dupa cateva semne de pe corp, insa ea nu vorbeste nici o limba in
O fata din Cambogia, care a disparut cand avea opt ani, a fost gasita dupa ce a trait in jungla timp de 19 ani, relateaza BBC. Tatal fetei lui Rochom P'ngieng a spus ca a identificat-o dupa cateva semne de pe corp, insa ea nu vorbeste nici o limba inteligibla. Rochom P'ngieng a disparut pe cand ducea vacile la pascut in provincia Rattanakiri, aflata la 350 de kilometri nord-est de Phnom Penh. Politia locala a spus ca este "jumatate om, jumatate animal". Tatal fetei a precizat ca i se vor face teste ADN pentru a demonstra ca cea care a fost gasita este intr-adevar fiica lui. Initial, un satean a observat ca i-a disparut mancarea si ca cineva a imprastiat-o in zona. Cand a vazut-o pentru prima data, fata tremura si culegea boabe de orez de pe jos pentru a le manca. "El a vazut un om gol, care semana cu un salbatic, furisandu-se si furandu-i orezul", a spus seful politiei, Chea Bunthoeun. Sateanul, ajutat de cativa prieteni, a reusit sa o prinda pe fata. Sal Lou, un politist din sat, a marturisit ca salbaticul este de fapt fiica lui, recunoscand-o dupa o cicatrice pe care o avea pe bratul drept. "Cand am vazut-o, era goala si umbla aplecata, in pozitia unei maimute...era doar piele si oase", a spus tatal fetei. Sal Lou a adaugat ca familia lui o urmareste cu atentie pe fata de cand si-a scos hainele cu care a fost imbracata. Rudele ei cred ca tanara intentioneaza sa se intoarca in jungla. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.