20 Ianuarie 2007de Sebastian S. Eduard

Lectura de un minut

Editura Minerva vine cu o oferta extrem de tentanta. ""Primul rege shannara"" este prima carte din celebra serie semnata Terry Brooks Putina lume stie ca lui Terry Brooks i se datoreaza si diferite variante de roman dupa filmul Razboiul Stelelor.
Editura Minerva vine cu o oferta extrem de tentanta. ""Primul rege shannara"" este prima carte din celebra serie semnata Terry Brooks

Putina lume stie ca lui Terry Brooks i se datoreaza si diferite variante de roman dupa filmul Razboiul Stelelor. Insa, epicul fantastic sustinut a luat nastere cand Terry Brooks a publicat ""Sabia lui Shannara"", in 1977 (prima carte din seria Shannara n.r.). Era un gen pe care J. R. R. Tolkien il folosise in Stapanul inelelor, dar despre care majoritatea editorilor nu credeau ca poate aduce bani. Cu primul sau roman de mare succes, Brooks a dovedit criticilor ca s-au inselat si a mai publicat de atunci paisprezece romane din seria ""Shannara"", devenite ulterior bestseller-uri, iar epicul fantastic a inflorit ca gen.
Dupa ce omenirea a renascut din propria cenusa si dupa ce Marile Razboaie ale stiintei distrusesera si alienasera vechea ordine, magia a inlocuit stiinta ca mijloc de a descoperi cunostinta si de a obtine puterea.
Familia Shannara este chemata de misteriosii Druizi din Paranor pentru a combate raul ce se ridica ca sa inghita Cele Patru Lumi in intuneric. Seria are o profunzime fantastica, personaje uimitor de reale si inseamna in primul rand aventura la cote maxime. Daca citesti proza fantastica, atunci trebuie sa citesti seria Shannara.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.