Antrenorul Farului, Basarab Panduru, a gasit vinovatii pentru perioada extrem de proasta prin care trece gruparea constanteana. Acesta a declarat ca echipa sa a ajuns in situatia de a se lupta pentru evitarea retrogradarii din cauza fotbalistilor sa
Antrenorul Farului, Basarab Panduru, a gasit vinovatii pentru perioada extrem de proasta prin care trece gruparea constanteana. Acesta a declarat ca echipa sa a ajuns in situatia de a se lupta pentru evitarea retrogradarii din cauza fotbalistilor sai, care intotdeauna au fost firi capricioase. „Obiectivul nostru este sa ne salvam de la retrogradare, pentru ca avem jucatori buni, talentati, dar am ajuns in aceasta situatie pentru ca au fost tot timpul foarte capriciosi si au facut ce au vrut. Am incredere ca de acum toti vor sa lupte si sa joace cu mai multa ambitie”, a spus Panduru.

Acesta s-a plans si de faptul ca formatia pe care o pregateste este in urma fata de contracanditatele la evitarea retrogradarii si la capitolul transferuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.