Cel mai scump ""dulce"" din lume. In Londra sunt doua magazine in care ciocolata e asemenea bijuteriilor - scumpa si eleganta. Eleganta, acesta este cuvantul, pentru ca nu exista nicaieri ciocolata prezentata in asemenea maniere. La Hotel Choco

Cel mai scump ""dulce"" din lume. In Londra sunt doua magazine in care ciocolata e asemenea bijuteriilor - scumpa si eleganta. Eleganta, acesta este cuvantul, pentru ca nu exista nicaieri ciocolata prezentata in asemenea maniere.

La Hotel Chocolate si Thortons se vinde ciocolata de lux. Paradoxal, caci britanicii nu sunt mari producatori de lapte si nici de cacao. Cu toate acestea, in cele doua magazine se vinde cea mai scumpa si mai de calitate ciocolata din lume.
La Hotel Chocolate, o doamna cu un frumos sort dinainte ofera tuturor celor care calca pragul magazinului diferite sortimente de ciocolata: pentru ea, pentru el, pentru afaceri, pentru persoane tinere, diabetici, vegetarieni, pentru Ziua indragostitilor, pentru petreceri sia€¦ asa mai departe. Tot de aici puteti cumpara bauturi de ciocolata, cu seminte, cu fructe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.