"Nu le vom da nici un leu pentru ca nici noi nu am incasat toata suma de la Timisoara pentru transferul lui Badoiu. Mai mult, noi avem de returnat niste bani echipei din Timisoara dat fiind faptul ca Badoiu a revenit la Petrosani. Sunt deranjat de fa
"Nu le vom da nici un leu pentru ca nici noi nu am incasat toata suma de la Timisoara pentru transferul lui Badoiu. Mai mult, noi avem de returnat niste bani echipei din Timisoara dat fiind faptul ca Badoiu a revenit la Petrosani. Sunt deranjat de faptul ca cei care au dat dreptate Universitatii au tratat cazul cu superficialitate. De fapt, Comisia de Arbitraj, cea care a dat verdictul, s-a grabit si multe cluburi din prima divizie s-au aratat nemultumite de faptul ca oficialii de acolo iau decizii abuzive. Am renuntat sa mai facem apel la Tribunalul de la Lausanne, dar vreau sa fie clar pentru toata lumea ca Jiul nu va da bani Craiovei", a declarat Alin Simota, patronul Jiului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.