20 Ianuarie 2007de Anca Scarlat

Lectura de un minut

Marylin Manson are doua muze. Vedeta controversata, cu imagine satanica si faima de rocker agresiv, Marylin Manson plange dupa pisici. Inca un rocker aparent fioros a demonstrat ca intre imaginea comerciala si viata reala e cale lunga. Ozzy Osbourne
Marylin Manson are doua muze. Vedeta controversata, cu imagine satanica si faima de rocker agresiv, Marylin Manson plange dupa pisici. Inca un rocker aparent fioros a demonstrat ca intre imaginea comerciala si viata reala e cale lunga. Ozzy Osbourne e deja celebru petru adevarata gradina zoologica pe care o intretine acasa. Ca o fi o chestiune de imagine publica ori pur si simplu dragostea pentru aimale, Manson sufera acum pentru pierderea pisicilor lui, in urma divortului.
COPIII DE SUFLET. Daca alte cupluri isi disputa copii, locuinte, obiecte sau bani, Marylin Manson si Dita Von Teese se cearta pentru Lily si Aleister, pisicile cuplului. Fiecare isi doreste ""custodia"" lor, deoarece le-au crescut impreuna. Dupa ce Dita, dansatoare, manechin si stripteuza, i-a cerut divortul, pentru ""diferente ireconciliabile"", a plecat si cu felinele, parasind domiciliul conjual. Marylin Manson lupta acum pentru a le aduce inapoi.

Inspiratie. Pisicile sunt personaje in propria creatie a lui Manson

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.