Calificata, deja, in play-off-ul Campionatului European de handbal de anul viitor, din Norvegia, Nationala masculina de handbal joaca, maine, la Constanta, de la ora 11.00, in direct la TV Sport, ultimul meci din preliminarii, contra principalei con
Calificata, deja, in play-off-ul Campionatului European de handbal de anul viitor, din Norvegia, Nationala masculina de handbal joaca, maine, la Constanta, de la ora 11.00, in direct la TV Sport, ultimul meci din preliminarii, contra principalei contracandidate la primul loc, Letonia.

Dupa 30-26 in meciul tur, de la Riga, romanii se pot considera marii favoriti la castigarea Grupei a 3-a de calificare, dar vor trebui sa confirme acest lucru si pe teren. Constanta fierbe in asteptarea meciului cu letonii, biletele fiind deja epuizate. Presedintele FR de Handbal, Cristian Gatu, s-a aratat multumit de evolutia de pana acum a „tricolorilor”, dar a avertizat ca fluctuatiile de forma aratate pana acum in meciuri considerate usoare pot crea mari probleme in perspectiva meciurilor din baraj. „Visez demult la o calificare a baietilor la un turneu final. Cred ca a venit momentul ca aceasta generatie sa faca pasul decisiv pentru realizarea acestui obiectiv. Va fi greu, insa, daca vor exista fluctuatiile de forma de pana acum”, a declarat Gatu.

'Tricolorii>> vor intålni un adversar apropiat ca valoare


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.