Patronul Jiului Petrosani a declarat ieri ca este dispus sa se desparta de jucatorii care nu sunt interesati de soarta clubului din vale. "Ne vom desparti de jucatorii cu fite, cu accidentari fictive si cu gel in par! Zilele acestea voi avea o discut
Patronul Jiului Petrosani a declarat ieri ca este dispus sa se desparta de jucatorii care nu sunt interesati de soarta clubului din vale. "Ne vom desparti de jucatorii cu fite, cu accidentari fictive si cu gel in par! Zilele acestea voi avea o discutie serioasa cu jucatorii pentru ca vreau sa aflu de la ei ce au de gand, pentru ca nu putem sa ne amagim la infinit", a spus Simota.
"Noi suntem falimentari din punct de vedere al performantei, iar fotbalistii nu vor decat bani. Adrian Ilie a fost unul dintre jucatorii care au stricat linistea de la echipa si ii anunt pe cei care-i seamana ca sunt liberi sa plece", a spus Simota. Deranjat de faptul ca mai multi jucatori de la Jiul sustin ca vor depune memorii la FRF pentru ca nu si-au luat banii de trei luni de zile, Simota i-a atacat dur pe acestia. "Jiul nu datoreaza nici un ban nici unui jucator. Ei au uitat ca au avut contractele diminuate cu zece la suta, astfel ca in lunile octombrie si noiembrie li s-a retinut penalizarea, iar in decembrie au fost platiti. Jucatorii nu specifica in declaratiile lor ca au fost penalizati din cauza lipsei de performanta si din cauza ca obiectivul propus de club este total compromis. Jucatorilor de la Jiul care le sta gandul doar la bani si nu stiu decat sa intinda mana le-as recomanda sa treaca la munca, in caz contrar sunt liberi sa-si caute cat mai repede echipa pentru ca s-a terminat cu hotia la Jiul", a afirmat Simota. Patronul Jiului a anuntat ca vor fi disponibilizari masive la echipa. "In aceasta iarna ne vom desparti de o serie de jucatori, in special de aceia care au o atitudine ignoranta si pe care ii doare in cot de club. Ce regret cel mai mult este faptul ca am fost pampalai atunci cand le-am permis sa-si negocieze contractele", a precizat Simota.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.