In ultimul timp au disparut declaratiile de iubire. Din nesiguranta sau din plictiseala, femeile si barbatii cred ca ingredientele unei relatii perfecte sunt manipularea, indiferenta si teatrul. Si daca pe vremuri indragostitii tremurau la o atingere
In ultimul timp au disparut declaratiile de iubire. Din nesiguranta sau din plictiseala, femeile si barbatii cred ca ingredientele unei relatii perfecte sunt manipularea, indiferenta si teatrul. Si daca pe vremuri indragostitii tremurau la o atingere de mana, acum acestia se stimuleaza reciproc doar daca au doua scaune intre ei la masa. Adio, sarutari si apropieri! Bun venit ironiilor sentimentale! In conversatii, el se da satul de nevasta, iar ea sustine ca e resemnata, apoi danseaza senzual in fata prietenilor lui. El devine cam gelos cand ea flirteaza cu altii, dar o ignora. Piesa se tine pe scena deschisa. E doar un joc. Ea nu e ea insasi, el are rol de cinic. Nu se ranesc, nu exagereaza. Se iubesc si, ca sa dureze, se prefac din cand in cand ca nu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.