Sute de gospodarii din zeci de localitati au ramas fara energie electrica sau telefon din cauza vantului puternic ce a batut cu putere in mai multe zone din tara. De asemenea, cateva drumuri judetene au fost blocate. Cele mai afectate judete au fost

Sute de gospodarii din zeci de localitati au ramas fara energie electrica sau telefon din cauza vantului puternic ce a batut cu putere in mai multe zone din tara. De asemenea, cateva drumuri judetene au fost blocate. Cele mai afectate judete au fost Cluj, Bihor, Arad, Harghita, Alba, Brasov si Suceava.

De asemenea, tot din cauza vantului, Portul Constanta Sud Agigea a fost inchis. Ofiterii Capitaniei Zonale Constanta au transmis aviz de inrautatire a vremii catre toate navele aflate in rada exterioara a portului Constanta. Si navele din rada interioara trebuie sa aiba in permanenta om de veghe si sa-si intareasca legaturile la cheu, daca vremea se va inrautati.

Jandarmii montani le recomanda turistilor sa nu se aventureze in munti, pe Platoul Bucegi, nici macar pe traseele permise in aceasta perioada a anului, intrucat din cauza furtunii aceste trasee pot deveni periculoase.

VESTI BUNE. Conform meteorologilor, incepand de astazi vantul va slabi in intensitate, iar de maine va fi o vreme deosebit de calda in toate regiunile tarii. In zona montana, astazi cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Muntii Apuseni, unde vor mai fi posibile ninsori slabe. Vantul va mai prezenta intensificari in zona inalta, cu viteze ce vor depasi 100 km/h. Temperatura aerului va avea valori usor mai scazute decat cele din intervalul precedent. Maine, la munte cerul va fi noros, iar in Capitala vreme va fi frumoasa si deosebit de calda, cu maxime ce vor atinge 16sC.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.