Retelele de telecomunicatii din Europa vor intra tot mai mult in aria de interes a raufacatorilor, arata un raport al Comisiei Europene. ""Structura de comunicatii va fi expusa unor atacuri tot mai intense, din punct de vedere fizic si informationa
Retelele de telecomunicatii din Europa vor intra tot mai mult in aria de interes a raufacatorilor, arata un raport al Comisiei Europene.
""Structura de comunicatii va fi expusa unor atacuri tot mai intense, din punct de vedere fizic si informational"", a declarat Comisia intr-un raport despre riscurile la care sunt expuse retelele de telecomunicatii tot mai descentralizate.
Raportul analizeaza viitoarele amenintari care planeaza asupra retelei de comunicatii din Europa si propune modalitati de reducere a pericolelor sau a daunelor pe care le-ar putea provoca acestea. Unele tari nu sunt pregatite sa faca fata riscurilor care ar putea surveni in urma unui astfel de atac, arata textul documentului.
Autoritatile romanesti au luat deja atitudine pentru a preveni aceste neplaceri. De anul acesta se va dezvolta segmentul de combatere a infractiunilor de tip cyber-crime.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.