Celulare, design, lux si vizionari. In fiecare an, telefonul mobil se ""reinventeaza"" sau devine mai complicat. Daca pana in prezent, RAZR devenise un fel de model, pentru 2007 multi producatori se vor raporta la iPhone. Nici nu a avut loc lansar

Celulare, design, lux si vizionari. In fiecare an, telefonul mobil se ""reinventeaza"" sau devine mai complicat. Daca pana in prezent, RAZR devenise un fel de model, pentru 2007 multi producatori se vor raporta la iPhone.
Nici nu a avut loc lansarea comerciala a modelului iPhone, de la Apple, si deja incep sa apara terminale care aduc cu ultima ""jucarie"" high-tech prezentata de Steve Jobs. Prima povocare vine din partea coreenilor de la LG care, prin parteneriatul cu Prada, au prezentat primul terminal dintr-o serie de telefoane mobile fashion. La fel ca la iPhone, ecranul este destul de generos, dar putin mai mic, touchscreen fara stylus, folosind o tehnologie asemanatoare cu cea de la modelele Chocolate. Telefonul are o grosime de 12 mm, ecranul LCD are 3 inci (3,5 la iPhone), o camera foto de 2MP cu lentile Schneider-Kreuznach, un card de memorie SD, iar memoria interna este de 8GB. Functioneaza in retea GSM (900/1800/1900) si are conectivitate EDGE. In ceea ce priveste pretul, se porneste de la 600 de euro.
""Celularul iPod"". Comparat cu iPhone, KE850 este mai scump, aproximativ 780 dolari, in timp de modelul cel mai scump de la Apple (cu stocare 8GB) costa 599 dolari. iPhone foloseste OS X, are browser Safari, senzori de miscare si lumina. Functioneaza si in retea WiFi, are GPS si beneficiaza de colaborarea cu Google si Yahoo.

LG Prada apare in februarie


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.