Ros-albastrii isi pun sperantele intr-un nou control. Examenul medical efectuat joi, la Florenta, de catre Nicolae Dica ar putea sa nu fie relevant din cauza unui hematom. Cel mai in voga fotbalist din Ghencea are sanse sa scape de operatie si sa rev

Ros-albastrii isi pun sperantele intr-un nou control. Examenul medical efectuat joi, la Florenta, de catre Nicolae Dica ar putea sa nu fie relevant din cauza unui hematom. Cel mai in voga fotbalist din Ghencea are sanse sa scape de operatie si sa revina la antrenamente peste doar o saptamana.
Cel tarziu in aceasta dimineata, Nicolae Dica va ajunge la Bologna, acolo unde va fi su-pus unui nou test cu rezonanta magnetica de medicul Maurillo Marcacci. Controlul de joi seara nu este considerat concludent din cauza unui hematom in zona genunchiul lezionat.
REZULTATE. Rezonanta magnetica efectuata la Florenta a relevat o leziune partiala a ligamentului incrucisat anterior la genunchiul drept al lui Dica. Initial, s-a spus ca diagnosticul nu lasa loc de alte interpretari si ca atacantul stelist va absenta cel putin o luna, ratand cu siguranta ""dubla"" cu FC Sevilla din 16-imile Cupei UEFA.
OPTIMISM. La Clinica Isokinetic din Bologna, Dica ar urma sa fie supus unei artroscopii pentru a se stabili exact cat de afectat este ligamentul. Situatia va fi analizata de doi dintre cei mai apreciati medici din Peninsula, Gianni Nanni si Maurillo Marcacci. Oficialii ros-albastrilor sustin ca, in cazul fericit in care ligamentul nu este rupt, jucatorul va sta pe tusa doar o saptamana.

SPERANTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.