Copos a prins avant si nu mai conteneste cu laudele. Patronul gruparii din Grant considera ca Razvan Lucescu a fost inspirat atunci cand s-a decis sa-l mute pe Emil Dica pe flancul drept al liniei de mijloc, jucatorul remarcandu-se imediat pe noul po

Copos a prins avant si nu mai conteneste cu laudele. Patronul gruparii din Grant considera ca Razvan Lucescu a fost inspirat atunci cand s-a decis sa-l mute pe Emil Dica pe flancul drept al liniei de mijloc, jucatorul remarcandu-se imediat pe noul post.
Formula de start a Rapidului in meciul de verificare cu Rosenborg Trondheim, incheiat cu victoria ""alb-visiniilor"", 4-2 la penalty-uri, care s-a disputat in cadrul turneului amical de la Maspalomas, l-a surprins placut pe George Copos. Patronul giulestenilor a subliniat faptul ca noua asezare a echipei, cu doi atacanti impinsi in loc de unul singur, dar si redistribuirea unor jucatori pe alte posturi au favorizat cresterea calitatii jocului trupei pregatite de Razvan Lucescu.
INCANTAT. Fostul vicepremier l-a remarcat in mod special pe Emil Dica, trecut de Lucescu junior din centrul compartimentului median pe flancul drept al acestuia, cu intentia de a-i crea concurenta lui Vali Badoi. ""Mutarea lui Dica reprezinta un mare castig pentru noi, am fost incantat de prestatia lui"", a punctat Copos. Acesta a continuat cu aprecierile: ""De asemenea, am fost placut impresionat de noul sistem de joc, cu doi atacanti, si sunt convins ca in aceasta primavara vom vedea o cu totul alta fata a Rapidului"". Patronul ""alb-visiniilor"" nu l-a uitat pe Ganea, care a poposit in Giulesti tocmai la dorinta sa. ""Sosirea lui reprezinta poate cel mai mare castig al nostru in aceasta pauza competitionala. Ganea este rapidist suta la suta, chiar a insistat in vara sa vina la noi, dar atunci au aparut niste zvonuri cum ca nu ar fi dorit aici, si asta l-a deranjat, facandu-l sa aleaga Dinamo"", a marturisit Copos.
AVERTISMENT. In timp ce la adresa jucatorilor si antrenorilor a avut numai cuvinte de lauda, Copos nu a ezitat sa-l urecheze pe directorul tehnic Grigore Sichitiu, care a esuat in tentativa de a-l aduce la Rapid pe macedoneanul Vlatko Grozdanovski: ""Mie mi-ar fi placut foarte mult acest jucator si regret ca nu a ajuns in Giulesti. Grigore Sichitiu urmeaza sa caute alt jucator si isi va asuma atat satisfactia unui transfer, cat si riscul unui esec"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.