Jucatorii gruparii de pe Bega au ramas pe intuneric joi noapte in cantonamentul de la Slanic Moldova, pana de curent survenind pe fondul unei vijelii naprasnice. MASURA. Cum aceasta situatie neprevazuta ar fi perturbat programul echipei, intregul s
Jucatorii gruparii de pe Bega au ramas pe intuneric joi noapte in cantonamentul de la Slanic Moldova, pana de curent survenind pe fondul unei vijelii naprasnice.
MASURA. Cum aceasta situatie neprevazuta ar fi perturbat programul echipei, intregul staff tehnic, impreuna cu directorul general Gheorghe Chivorchian si vicepresedintele Emil Rosianu, s-a reunit intr-o sedinta de urgenta vineri dupa-amiaza.
Antrenorul Alin Artimon (foto) a fost radical: ""Primarul orasului Slanic Moldova ne-a promis ca defectiunea va fi remediata in cel mai scurt timp, dar daca nu se va intampla asta, am decis sa plecam acasa, la Timi-soara"".
In cele din urma, tehnicianul nu a mai fost nevoit sa-si puna in aplicare planul, de la ora 14:30 hotelul in care sunt cazati timisorenii fiind din nou alimentat cu energie electrica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.