Directorul Centrului de Chirurgie Urologica, Dializa si Transplant Renal din cadrul Institutului Clinic Fundeni Premiul ""TopMedici"" pentru excelenta in medicina i-a fost atribuit prof. dr. Ionel Sinescu, directorul Centrului de Chirurgie Urologi
Directorul Centrului de Chirurgie Urologica, Dializa si Transplant Renal din cadrul Institutului Clinic Fundeni

Premiul ""TopMedici"" pentru excelenta in medicina i-a fost atribuit prof. dr. Ionel Sinescu, directorul Centrului de Chirurgie Urologica, Dializa si Transplant Renal din cadrul prestigiosului Institut Clinic Fundeni. La ceremonia acordarii premiilor de excelenta in medicina, pentru anul 2006, organizata de publicatia on-line ""TopMedici"", au fost prezenti cei mai buni profesionisti din tara, medici care se bucura deja de un renume binemeritat. Prof. dr. Ionel Sinescu este presedintele Societatii Romane de Urologie. Are peste 200 lucrari, tratate de specialitate, monografii, filme medicale, cursuri pentru studenti. Pentru distinctia obtinuta si pentru devotamentul si profesionalismul dovedit de-a lungul timpului, Jurnalul National il declara pe prof. dr. Ionel Sinescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.