Un detinut condamnat pentru omor deosebit de grav de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi a decedat joi noaptea in jurul orei 3:00, dupa ce cu o noapte in urma fusese victima unei agresiuni violente din partea altui detinut, au declarat surs

Un detinut condamnat pentru omor deosebit de grav de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi a decedat joi noaptea in jurul orei 3:00, dupa ce cu o noapte in urma fusese victima unei agresiuni violente din partea altui detinut, au declarat surse judiciare.

In aceeasi noapte a fost tranportat la Spitalul Penitenciar Jilava, iar in cursul zilei transferat la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, unde a si murit. Potrivit sursei citate, detinutul a murit in urma mai multor lovituri de cutit si a arsurilor suferite de la un resou incins pus pe fata.

Aceleasi surse precizeaza ca fapta ar fi fost posibila din cauza neglijentei conducerii penitenciarului, fata de care numerosi detinuti, in special cei cu pedepse mari, si-ar fi manifestat nemultumirea in nenumarate randuri. Purtatorul de cuvant a refuzat sa precizeze atat numele detinutului omorat, deoarece familia acestuia nu a fost anuntata, cat si pe cel al agresorului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.