UEFA vrea imbunatatiri la Piatra-Neamt. Arena Ceahlaului Piatra-Neamt, acolo unde la 8 martie este programat meciul Romania - Luxemburg, din preliminariile Euro 2008, a fost inspectata ieri de trimisul UEFA, georgianul David Petriasvili. Cu o z

UEFA vrea imbunatatiri la Piatra-Neamt. Arena Ceahlaului Piatra-Neamt, acolo unde la 8 martie este programat meciul Romania - Luxemburg, din preliminariile Euro 2008, a fost inspectata ieri de trimisul UEFA, georgianul David Petriasvili.
Cu o zi inaintea controlului impus de forul european, presedintele de onoare al Ceahlaului, primarul Gheorghe Stefan, se arata extrem de optimist. Numai ca inspectia a scos la iveala cateva carente care trebuie remediate pana la controlul final, programat in doua-trei saptamani. In cazul in care raportul decisiv nu va fi unul favorabil, inseamna ca la Piatra-Neamt nu ar putea avea loc nici meciurile de pe teren propriu ale lui Dinamo, in eventualitatea calificarii in sezonul viitor al grupelor Ligii Campionilor. Arena Ceahlaului fusese serios luata in calcul de catre conducatorii actualului lider din Liga 1.
SIGURANTA. ""Nu avem emotii. Ne-am pregatit asa cum trebuie pentru inspectia delegatiei UEFA. Baza sportiva este pregatita si mai sunt de pus la punct doar mici detalii. In rest, stadionul este gata sa gazduiasca meciul cu Luxemburg. Este o onoare pentru noi toti ca nationala a acceptat sa dispute aceasta partida la Piatra-Neamt. E bine ca tricolorii joaca in provincie un meci contra unei reprezentative mai slab cotate. Decat sa joace la Bucuresti, cu tribunele goale, mai bine cu stadionul plin in tara, pentru ca eu sunt convins ca lumea va veni la meci sa-i vada, iar jucatorii vor avea parte de o primire calduroasa chiar si la antrenamente"". Desi inspectorul David Petriasvili nu a declarat nimic la sfarsitul vizitei de la Piatra-Neamt, neavand voie sa se pronunte inaintea intocmirii raportului catre UEFA.
SOLICITARI. Presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, a declarat: ""Inspectorul UEFA ne-a spus ca se declara multumit de starea complexului sportiv Ceahlaul si a avut cateva recomandari. Sa inlocuim portile stadionului cu altele noi, care sa aiba bare de aluminiu, sa modernizam vestiarul gazdelor, pe cel al arbitrilor, precum si camera destinata controlului antidoping"". Inspectorul UEFA a mai fost insotit de presedintele Comisiei de licentiere al FRF, Viorel Duru, si de presedintele de onoare al echipei nemtene, Gheorghe Stefan, primarul orasului.

TERMEN


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.