BLEND OF JAZZ. Jazz-ul isi face din nou auzita vocea puternica si patrunzatoare pe scena concertistica bucuresteana. Luni, 22 ianuarie, de la ora 19:00, la sala de Concerte Tinerimea Romana, Catalin Tarcolea alaturi de colegii lui, Eugen Tegu, un das
BLEND OF JAZZ. Jazz-ul isi face din nou auzita vocea puternica si patrunzatoare pe scena concertistica bucuresteana. Luni, 22 ianuarie, de la ora 19:00, la sala de Concerte Tinerimea Romana, Catalin Tarcolea alaturi de colegii lui, Eugen Tegu, un dascal chiar si pentru el, Tudy Zaharescu, un fin baterist, si Catalina Ciobanu vor asigura o seara magica. Cel putin doua ore, cat va dura un show de jazz
autentic. (R.G.)
TURNEU. Asta-seara, de la ora 19:00, Teatrul Valah din Giurgiu va sustine la sediul Teatrului Masca o reprezentatie a spectacolului ""Cealalta moarte a Ioanei da€™Arc"" (foto), de Stefan Tanev. Spectacolul, in regia lui Mircea Cretu, a participat la numeroase festivaluri de teatru, printre care Festivalul International de Teatru de la Shumen, Bulgaria, unde a castigat Marele Trofeu pentru cel mai bun spectacol. (C.D.)
METROPOLIS. Astazi, de la ora 19:00, la Cinemateca Eforie, trupa Brazda lui Novac va mixa live coloana sonora a filmului ""Metr""polis"". Pelicula este un science-fiction, al carui subiect l-a impresionat si influentat pana si pe Hitler. Pretul unui bilet variaza intre 4 si 10 RON. (M.N.)
FESTIVAL CHITARA. Intre 30 aprilie si 5 mai se va desfasura cea de-a 12-a editie a Festivalului International de Chitara la Sinaia. Concursuri cu participari internationale, competitii ale tinerilor chitaristi sub 17 ani, cursuri si recitaluri vor fi doar cateva dintre ingredientele acestui festival. (R.G.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.