Alb-visinii au incheiat la egalitate, 0-0, primul meci amical disputat in Insulele Canare, la Maspalomas, contra norvegienilor de la Rosenborg Trondheim. Conform regulamentului, pentru departajare, s-au executat penaly-uri. Rapid a castigat cu 4-2, g

Alb-visinii au incheiat la egalitate, 0-0, primul meci amical disputat in Insulele Canare, la Maspalomas, contra norvegienilor de la Rosenborg Trondheim. Conform regulamentului, pentru departajare, s-au executat penaly-uri. Rapid a castigat cu 4-2, golurile fiind marcate de Badoi, E. Dica, Maftei si V. Moldovan. Astazi, giulestenii joaca impotriva danezilor de la Brondby.

ECHIPA. Antrenorul Razvan Lucescu a inceput meciul in urmatoarea alcatuire: D. Coman - Sapunaru, Maftei, Rada - E. Dica, N. Grigore, C. Lazar, Perja - Zicu, I. Ganea, Mazilu. In repriza secunda, tehnicianul giulestenilor a schimbat echipa aproape complet, mizand pe Edel - M. Constantin, Maftei, Sapunaru - Badoi, Maldarasanu, E. Dica, I. Stancu - V. Moldovan, Buga, Griffiths.

SUSTINERE.Amicalul din Insulele Canare a fost condus de o brigada avandu-l la centru pe spaniolul Alexis Perez. Partida in sine a fost una specifica perioadei de pregatire, nici una dintre echipe neparand a avea pusa la punct strategia pentru noul sezon. La ora jocului dintre romani si norvegieni termometrele au indicat ieri 17 grade Celsius iar in tribune s-au aflat si cateva zeci de romani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.