Cu Ganea si cu Mazilu in avanposturi. La finalul primului meci de verificare sustinut de giulesteni dupa reunire, Razvan Lucescu s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai, iar presa spaniola a remarcat tehnicitatea superioara a romanilor. In p
Cu Ganea si cu Mazilu in avanposturi. La finalul primului meci de verificare sustinut de giulesteni dupa reunire, Razvan Lucescu s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai, iar presa spaniola a remarcat tehnicitatea superioara a romanilor.
In prima partida din cadrul ""patrulaterului"" amical de la Maspalomas, la care mai participa Brondby Copenhaga si Sahtior Donetk, Rapid a invins miercuri pe Rosenborg Tronheim cu 4-2, dupa executarea loviturilor de departajare, la finalul timpului regulamentar de joc scorul fiind egal, 0-0. Razvan Lucescu considera ca giulestenii s-au descurcat onorabil, in situatia in care au infruntat o formatie care este in plin proces de pregatire.
Tehnicianul rapidist a abordat intalnirea cu garnitura: D. Coman - Sapunaru, Maftei, I. Rada - E. Dica, N. Grigore, C. Lazar, Perja - Zicu - Mazilu, I. Ganea. In partea secunda au mai jucat: Edel Bete, M. Constantin, Badoi, I. Stancu, Griffiths, Maldarasanu, Buga si V. Moldovan.
REACTII. Cu doua varfuri impinse, Ganea si Mazilu, sustinuti din spate de Zicu, giulestenii n-au excelat in disputa cu nordicii, insa nici n-au fost depasiti vreodata de acestia, motiv pentru Lucescu junior sa se declare multumit: ""Am avut o dinamica buna si ma bucura faptul ca jucatorii au respectat indicatiile pe care le-am dat inainte de meci. M-a multumit si prestatia lui Ionel Ganea, desi acesta s-a aflat la primul sau meci la Rapid"".
Site-ul canarias24horas.com a notat ca meciul de la Maspalomas a fost mai degraba plictisitor. ""Echipa romana a fost singura care a incercat sa castige. Rapid a atacat in permanenta, romanii aratand ca stiu cu mingea, insa aceasta nu a vrut sa intre in poarta. Rosenborg a incercat sa-si spele imaginea in ultimele minute, dar nu a reusit nici ea sa inscrie. Un scor echitabil dupa 90 de minute, deoarece ocaziile au fost impartite, chiar daca romanii au avut initiativa."" Rapid va intalni azi, de la ora 18:00, echipa daneza Brondby, in direct la TV Sport.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.