La 1 martie, instanta va decide cu cine va ramane fiul Alexandrei Dinu si al ""Briliantului"". Intrucat Adrian Mutu nu a fost prezent la tribunal, avocatul sau aducand o invoire din partea clubului, instanta a hotarat amanarea celor doua actiuni desc

La 1 martie, instanta va decide cu cine va ramane fiul Alexandrei Dinu si al ""Briliantului"". Intrucat Adrian Mutu nu a fost prezent la tribunal, avocatul sau aducand o invoire din partea clubului, instanta a hotarat amanarea celor doua actiuni deschise de fotbalist impotriva fostei sale sotii.
Dis-de-dimineata, Alexandra insotita de mama sa si de avocatul Alice Draghici si aparatorul lui Mutu, Florin Gatejan, au fost primii ""clienti"" ai instantei Judecatoriei Sectorului 2. Judecatorii au amanat cele doua procese, unul prin care fotbalistul cere incredintarea copilului sau cu Alexandra, Mario, iar celalalt prin care cere reducerea pensiei alimentare de 2.500 de euro pe care a fost obligat sa o plateasca dupa divort.
Hotarari. De asemenea, instanta a decis ca la termenul urmator, stabilit la 1 martie, Adi Mutu sa fie obligat sa vina in tara pentru interogatoriu. Tot atunci vor fi audiati si cei doi martori in proces, respectiv mamele celor doi, Liliana Dinu si Rodica Mutu, care vor vorbi despre conditiile in care este si poate fi crescut Mario.
Totodata, judecatorii au dispus transmiterea unei adrese catre clubul italian Fiorentina, unde activeaza fotbalistul, pentru a-i remite un document privind veniturile anuale ale acestuia. ""Adrian nu vrea scandal, vrea sa se termine totul cat mai repede. Eu am mers de la inceput pe calea reconcilierii, mai ales ca este un copil la mijloc, iar eu i-am impacat si dupa divort. Nu pot sa spun procentual care dintre cei doi are sanse la incredintarea copilului, doar instanta va hotari acest lucru. Insa legea i-l poate incredinta pe baietel lui Adrian, care are acum o familie noua, motiv pentru care a si cerut micsorarea pensiei alimentare"", a declarat Florin Gatejan, avocatul lui Mutu.

Sentimente


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.