Formularea “seduc si ma fac iubit” este definitorie pentru aceasta zi. Sunteti generosi si amabili, gata sa va puneti in slujba altora. Aveti un spirit dezinteresat, patrunzator, uitand total de latura materiala, dar din pacate puteti fi
Formularea “seduc si ma fac iubit” este definitorie pentru aceasta zi. Sunteti generosi si amabili, gata sa va puneti in slujba altora. Aveti un spirit dezinteresat, patrunzator, uitand total de latura materiala, dar din pacate puteti fi pacaliti cu usurinta. Se poate abuza de disponibilitatea dumneavoastra care nu provine decat dintr-o regretabila credulitate. Exista pericolul de a interactiona cu diverse persoane care traiesc in falsitate si ipocrizie, si care incearca sa profite de beneficiile comportamentului dumneavoastra. Este imperios necesar sa cunoasteti bine persoanele de care va inconjurati inainte de a le impartasi diverse secrete despre viata personala. Deciziile luate astazi sunt ridicate la rangul de calitati absolute, mai ales ca trebuie sa aveti pareri obiective. Chiar daca atitudinea dumneavoastra este concilianta, puteti deveni foarte usor iritabili, refractari la provocarile celorlalti. Farmecul si gratia in miscare, vorbele de duh, va aduc multe complimente din partea superiorilor si chiar din partea competitiei. Puteti tine cu success orice fel de discursuri, care vor impresiona masele. Astazi se potenteaza un trio ce va va duc e spre victorie: energie, candoare si elevare. Incercati sa ignorati persoanele sirete si superficiale, care va pot deturna planurile sau va pot induce in eroare.




Berbec
Tindeti sa luati o hotarare drastica in ceea ce priveste viata dumneavoastra personala. Fiti insa atenti la opiniile schimbate sub impulsul momentului, chiar daca vi se pare ca ar fi in concordanta cu interesele dumneavoastra. Nu va complaceti in situatii incompatibile cu fondul de baza al propriei personalitati. Poate aparea o multumire excesiva de sine, care sa aiba drept repercursiune instabilitatea in actiune. Puneti sentimentele inaintea intelectului si veti avea multe simpatii castigate.

Taur
Puteti avea mai multe preocupari astazi, si toate cu aceeasi relevanta pentru dumneavoastra. Nu renuntati la o afacere in curs de derulare, care pare rentabila, de dragul unor tentatii de moment! Este foarte important sa va angajati pe o cale careia sa-i ramaneti fidel. Zi favorabila reprezentantilor comerciali, avocatilor, celor care lucreaza in aviatie. Pentru cei care au de sustinut examene se va observa un efort de vointa pentru continuarea studiilor, deoarece apar in paralel si alte ocupatii care va solicita foarte mult.

Gemeni
Astazi va puteti alege o activitate bine platita, deoarece veti cere o compensatie, justa de altfel, pentru eforturile dumneavoastra. Chiar daca initial puteti fi catalogati drept indrazneti, in timp se va demonstra ca atitudinea aceasta a fost cea corecta. Nu mai acceptati sa fiti persoana sacrificata, chiar cu riscul de a pierde simpatia sefilor, la care tineati atat de mult. Fiti atenti la dualitatea prietenilor, la persoanele indecise si iresponsabile care va pot atrage in curse greu de identificat la inceput.

Rac
Pur si simplu nu intelegeti solitudinea celor care ignora in mod voit distractiile si anturajul. Sunteti activi si simtiti nevoia sa fiti inconjurati de persoane vesele; legati prietenii, multe dintre ele cu perspectiva de a deveni durabile si foarte profitabile. La barbati se va observa contrastul intre atitudinea blanda si dragostea pasionala. Exista insa pericolul unor manifestari cinice.

Leu
Doriti sa va indragostiti! Sunteti amatori de flirt, cu slabe perspective de a va fixa atentia pe o singura persoana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.