Victorie cu iz de favoriti in play-off. Reprezentativa de handbal masculin a Romaniei a invins, in deplasare, cu scorul de 30-26 (11-11), reprezentativa Letoniei, luand o optiune serioasa pentru calificarea de pe primul loc in play-off-ul pentru CE 2

Victorie cu iz de favoriti in play-off. Reprezentativa de handbal masculin a Romaniei a invins, in deplasare, cu scorul de 30-26 (11-11), reprezentativa Letoniei, luand o optiune serioasa pentru calificarea de pe primul loc in play-off-ul pentru CE 2008 din Norvegia.

Ambele echipe erau neinvinse, castigatoarea luand o serioasa optiune pentru ocuparea primului loc in grupa a 3-a cu maximum de puncte, si implicit de a avea un adversar mai accesibil in barajul care va avea loc in luna iunie.
ECHILIBRU. Prima repriza a fost foarte echilibrata, ambele combatante parand ca se tem una de cealalta. Lipsiti de aportul portarului Rudi Stanescu si de cel al interului Ionut Mazilu, elevii lui Lucian Rasnita au inceput crispat, au revenit conducand aproape in permanenta, dar au ratat exasperant si numai interventiile senzationale ale portarului Stefan Laufceag, printre care si trei lovituri de la 7 metri, au mentinut scorul egal pe tabela de marcaj.
DRAMATIC. Cea de-a doua parte a meciului a aratat o alta fata a letonilor, care s-au instalat la carma, au condus aproape in permanenta, cu opt minute inainte de final avand un avantaj de trei goluri. Romanii nu s-au prabusit, s-au aparat exact, reusind si cateva recuperari incheiate toate cu gol, intorcand partida in favoarea lor. ""Ma bucura foarte mult aceasta victorie. Am demonstrat ca suntem intr-adevar o echipa"", a spus interul Sandu Iacob.

Incepe CM


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.