Neobisnuitul din spatele lucrurilor obisnuite
Debutand la 24 ianuarie ora 22:00, la National Geographic Channel, seria ""Secrete"" prezinta istoria obiectelor devenite obisnuite in viata majoritatii oamenilor din intreaga lume. Pornind de la
Neobisnuitul din spatele lucrurilor obisnuite
Debutand la 24 ianuarie ora 22:00, la National Geographic Channel, seria ""Secrete"" prezinta istoria obiectelor devenite obisnuite in viata majoritatii oamenilor din intreaga lume. Pornind de la creatiile primitive si ajungand la prototipurile extravagante, ""Secrete"" trece in revista cele mai incitante transformari pe care aceste produse dinamice le-au cunoscut de-a lungul secolelor. NECESITATE. Oare vor folosi oamenii intr-o buna zi toaletele ecologice cu formare de compost? Cum sunt realizate ambalajele care pot contine virusuri mortale sau tone de deseuri nucleare? Marturiile expertilor, imaginile generate pe computer si inregistrarile de arhiva fac posibila, in fiecare episod, descoperirea complexitatii din spatele obiectelor pe care le folosim zilnic. Aparute din necesitate, aparatele de ras, toaletele si ambalajele s-au transformat in obiecte de arta, inventatorii lor intrecandu-se in a crea cele mai interesante produse.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.