""Cainii"", mai greu de strunit decat o masina de teren. Tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a primit cadou un autoturism la alegere din partea unuia dintre sponsorii ""alb-rosiilor"", acesta optand pentru un Audi Q7. Dupa ce a asezat

""Cainii"", mai greu de strunit decat o masina de teren. Tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a primit cadou un autoturism la alegere din partea unuia dintre sponsorii ""alb-rosiilor"", acesta optand pentru un Audi Q7.
Dupa ce a asezat Dinamo pe prima pozitie a clasamentului, cu 13 puncte avantaj fata de Steaua si de Rapid, Mircea Rednic incepe deja sa-si savureze succesul. Ieri, tehnicianul lui Dinamo a primit cadou din partea unuia dintre sponsorii ""cainilor"", Porsche Bucuresti Nord, un autoturism la alegere.
Conform firmei respective, cadoul a fost facut cu scopul de a-l stimula pe antrenor in perspectiva meciurilor din cadrul Cupei UEFA, dar mai ales a calificarii in grupele Ligii Campionilor. La randul sau, Rednic a incercat mai intai o limuzina, pentru ca apoi sa se decida unui Audi Q7. ""Beneficiaza de o tehnologie foarte avansata, dar eu cred ca e mult mai greu sa-mi conduc jucatorii de pe banca decat un Audi de la volan"", a spus Rednic pentru Stirile Sportive ale Antenei 1.
AMENDA. In alta ordine de idei, Rednic a afirmat ca va solicita conducerii clubului ca angolezul Ze Kalanga sa fie amendat pentru intarzierea cu care s-a prezentat la pregatiri. ""Eu l-am adus la Dinamo si nu a fost corect din partea lui sa dea posibilitatea altora sa se lege de mine"", a declarat Rednic.
In privinta celor doi fotbalisti veniti in probe, coreeanul Cho si brazilianul Do Canto, antrenorul s-a aratat dezamagit de calitatile lor: ""Nu imi fac griji, pentru ca am cardul la mine si pot aduce pe cine doresc. Este posibil sa mai aduc un jucator sau doi, ramane de vazut"". De asemenea, Rednic a evitat sa spuna unde va juca Dinamo partidele de acasa in cazul in care va ajunge in grupele Ligii Campionilor.

DECIZIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.